Svea Ingenjörsbyrå är delaktiga i många slags byggprojekt

Vi på Svea Ingenjörsbyrå erbjuder en rad tjänster vid byggnationer runt om i Stockholmsområdet. Byggprojekten är också av många olika slag och kan hjälpa till med våra tjänster oavsett typen av byggnad och typen av byggprojekt.

Skilda typer av projekt och byggnader bland våra referenser

Vi på Svea Ingenjörsbyrå är en byrå som hjälper våra kunder runt om i Stockholm med en rad byggrelaterade tjänster. Vi utför allt från konstruktionsritningar och bygglovsritningar till att vara kontrollansvarig och utföra överlåtelsebesiktningar där vi i samband med köp av en fastighet går igenom byggnaden och tar reda på vilket skick den är i.

Utöver de ovan nämnda tjänsterna så erbjuder vi även byggrådgivning. Att bygga nytt eller utföra en renovering kan vara komplicerat ur flera aspekter och av den anledningen kan det vara bra att ha någon att ta hjälp av. I samband med byggrådgivningen tar vi hand om och administrerar processen utifrån behoven i ditt projekt.

Vi erbjuder våra tjänster både privat och på beställning av företag. Detta gör att typerna av byggprojekt och byggnader skiljer sig åt. Bland våra referenser finns bland annat flerbostadshus, som lägenhetshus, där vi agerat kontrollansvarig stått för konstruktionshandlingar och annat. Bland våra tidigare uppdrag finns även privata villor samt offentliga byggnader och anläggningar med allt från skolor till kyrkor.

Konstruktionsritning, kontrollansvarig och annat i Stockholm

Det finns alltså många typer av byggprojekt där det kan bli aktuellt att anlita en kunnig ingenjörsbyrå och byggnaderna som vi arbetar med skiljer sig mycket åt. Du är välkommen att kontakta oss för att veta mer om våra tjänster och typer av projekt som vi är inblandade i.

Läs även gärna mer om vad Svea Ingenjörsbyrå kan hjälpa till med och se typen av projekt som vi är involverade i på sidan våra referenser

Nyhetsarkiv

 • Bra att boka in vårens byggprojekt i god tid

  Vi är nu inne i det nya året och om du har tänkt att utföra ett byggprojekt i Stockholmsområdet i vår kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka in de tjänster som du behöver till projektet. Vi hjälper dig med allt från konstruktionsritningar, bygglovsritningar och besiktningar till agerande av kontrollansvarig och byggrådgivning.

  Läs mer
 • Underlätta det nya årets byggprojekt med byggrådgivning

  Svea Ingenjörsbyrå erbjuder en rad typer av tjänster vid byggprojekt runt om i Stockholm. Ska du påbörja ett byggprojekt efter nyår? Något som i sådana fall kan underlätta är att ta del av vår byggrådgivning.

  Läs mer
 • Svea Ingenjörsbyrå söker byggnadskonstruktör

  På Svea Ingenjörsbyrå arbetar medarbetare med gedigen kompetens och kunskaper inom skilda områden. Tillsammans erbjuder vi en rad tjänster till byggprojekt av olika slag runt om i Stockholm. Just nu söker vi en ny byggnadskonstruktör till vårt team.

  Läs mer
 • Svea Ingenjörsbyrå är delaktiga i många slags byggprojekt

  Vi på Svea Ingenjörsbyrå erbjuder en rad tjänster vid byggnationer runt om i Stockholmsområdet. Byggprojekten är också av många olika slag och kan hjälpa till med våra tjänster oavsett typen av byggnad och typen av byggprojekt.

  Läs mer
 • Har du ett byggprojekt i Stockholm och behöver en kontrollansvarig?

  De flesta byggen, rivningar eller markåtgärder som kräver bygglov måste ha en certifierad kontrollansvarig, KA. På Svea Ingenjörsbyrå i Stockholm har vi certifiering K, dvs behörighet att ta uppdrag som kontrollansvarig på komplexa byggprojekt.

  Läs mer