Svea Ingenjörsbyrå söker byggnadskonstruktör

På Svea Ingenjörsbyrå arbetar medarbetare med gedigen kompetens och kunskaper inom skilda områden. Tillsammans erbjuder vi en rad tjänster till byggprojekt av olika slag runt om i Stockholm. Just nu söker vi en ny byggnadskonstruktör till vårt team.

Vi söker en kunnig byggnadskonstruktör

Svea Ingenjörsbyrå är en byrå i Stockholm som erbjuder en rad tjänster till byggprojekt av skilda slag. Bland våra tjänster finns allt från framtagning av konstruktionsritningar och bygglovsritningar till agerande av kontrollansvarig, utförande av besiktningar vid överlåtelse av fastigheter samt rådgivning i samband med byggnation och renoveringar.

Hos oss finns medarbetare med kompetenser av olika slag och nu strävar vi efter att utöka vårt team genom att anlita en ny byggnadskonstruktör. Vi söker dig som har några års erfarenhet som konstruktör, mellan två till fem år, och även ha ren vara att arbeta med CAD. Om du har erfarenhet och kunskap inom AutoCad 3D Revit är det en fördel.

Som byggnadskonstruktör kommer projekten som du arbetar med vara av det skilda slaget. Vi arbetar med byggprojekt inom områden som både hus och industri.

Byggnadskonstruktör med engagemang och lagkänsla

Några ledord som är viktigt för oss på Svea Ingenjörsbyrå är ord som struktur, prestigelöshet och engagemang och vi ser gärna att du som söker tjänsten som byggnadskonstruktör hos oss är just strukturerad, men även att du är driven och tycker om att arbeta i ett lag. Under arbetets gång får du på det viset själv även utvecklingsmöjligheter.

Jobba hos oss på Svea Ingenjörsbyrå i Stockholm

För att få mer information om tjänsten som byggnadskonstruktör på Svea Ingenjörsbyrå i Stockholm samt om hur du söker tjänsten får du gärna läsa vidare på sidan jobba hos oss.

Ta också gärna en titt på våra typer av tjänster med allt från konstruktionsritningar och bygglovsritningar till rollen som kontrollansvarig.

Nyhetsarkiv

 • Bra att boka in vårens byggprojekt i god tid

  Vi är nu inne i det nya året och om du har tänkt att utföra ett byggprojekt i Stockholmsområdet i vår kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka in de tjänster som du behöver till projektet. Vi hjälper dig med allt från konstruktionsritningar, bygglovsritningar och besiktningar till agerande av kontrollansvarig och byggrådgivning.

  Läs mer
 • Underlätta det nya årets byggprojekt med byggrådgivning

  Svea Ingenjörsbyrå erbjuder en rad typer av tjänster vid byggprojekt runt om i Stockholm. Ska du påbörja ett byggprojekt efter nyår? Något som i sådana fall kan underlätta är att ta del av vår byggrådgivning.

  Läs mer
 • Svea Ingenjörsbyrå söker byggnadskonstruktör

  På Svea Ingenjörsbyrå arbetar medarbetare med gedigen kompetens och kunskaper inom skilda områden. Tillsammans erbjuder vi en rad tjänster till byggprojekt av olika slag runt om i Stockholm. Just nu söker vi en ny byggnadskonstruktör till vårt team.

  Läs mer
 • Svea Ingenjörsbyrå är delaktiga i många slags byggprojekt

  Vi på Svea Ingenjörsbyrå erbjuder en rad tjänster vid byggnationer runt om i Stockholmsområdet. Byggprojekten är också av många olika slag och kan hjälpa till med våra tjänster oavsett typen av byggnad och typen av byggprojekt.

  Läs mer
 • Har du ett byggprojekt i Stockholm och behöver en kontrollansvarig?

  De flesta byggen, rivningar eller markåtgärder som kräver bygglov måste ha en certifierad kontrollansvarig, KA. På Svea Ingenjörsbyrå i Stockholm har vi certifiering K, dvs behörighet att ta uppdrag som kontrollansvarig på komplexa byggprojekt.

  Läs mer