Underlätta det nya årets byggprojekt med byggrådgivning

Svea Ingenjörsbyrå erbjuder en rad typer av tjänster vid byggprojekt runt om i Stockholm. Ska du påbörja ett byggprojekt efter nyår? Något som i sådana fall kan underlätta är att ta del av vår byggrådgivning.

Smidig byggprocess med byggrådgivning

I samband med att man ska bygga en ny byggnad från grunden eller renovera en fastighet så finns det mycket att tänka på. Ett byggprojekt är en process där man med fördel har struktur i varje steg från starten till att projektet är färdigt. Vid ditt byggprojekt i Stockholm kan du känna dig tryggare med hela processen genom att ta hjälp med byggrådgivning.

När du tar hjälp med byggrådgivning i Stockholm så hjälper vi dig att välja produkter till ditt projekt, ta fram kalkyler och kostnadsuppskattningar för de olika skeendena av projektets gång och annat. Vi ser till att administrera byggprojektet så att slutresultatet blir så bra och lyckat som möjligt.

Varje enskilt byggprojekt skiljer sig åt och därför så ger vi även byggrådgivningen utifrån behovet i det specifika byggprojektet i Stockholm.  Projekten skiljer sig exempelvis beroende på om det gäller nybyggnation eller renovering samt beroende på den specifika byggnaden. Hos oss finns både tekniskt kunnande och erfarenhet som gör att vi ser till att ditt byggprojekt fungerar så bra som möjligt.

Kontakta Svea Ingenjörsbyrå i Stockholm

Om du vill veta mer om hur byggrådgivningen hos oss på Svea Ingenjörsbyrå går till så får du gärna läsa mer om detta på sidan byggrådgivning. Hör även gärna av dig för att veta mer samt för att boka din hjälp med byggrådgivning eller våra andra tjänster till ditt byggprojekt. Kontakta oss

December börjar nu närma sig sitt slut och vi vill därför även passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Nyhetsarkiv

 • Bra att boka in vårens byggprojekt i god tid

  Vi är nu inne i det nya året och om du har tänkt att utföra ett byggprojekt i Stockholmsområdet i vår kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka in de tjänster som du behöver till projektet. Vi hjälper dig med allt från konstruktionsritningar, bygglovsritningar och besiktningar till agerande av kontrollansvarig och byggrådgivning.

  Läs mer
 • Underlätta det nya årets byggprojekt med byggrådgivning

  Svea Ingenjörsbyrå erbjuder en rad typer av tjänster vid byggprojekt runt om i Stockholm. Ska du påbörja ett byggprojekt efter nyår? Något som i sådana fall kan underlätta är att ta del av vår byggrådgivning.

  Läs mer
 • Svea Ingenjörsbyrå söker byggnadskonstruktör

  På Svea Ingenjörsbyrå arbetar medarbetare med gedigen kompetens och kunskaper inom skilda områden. Tillsammans erbjuder vi en rad tjänster till byggprojekt av olika slag runt om i Stockholm. Just nu söker vi en ny byggnadskonstruktör till vårt team.

  Läs mer
 • Svea Ingenjörsbyrå är delaktiga i många slags byggprojekt

  Vi på Svea Ingenjörsbyrå erbjuder en rad tjänster vid byggnationer runt om i Stockholmsområdet. Byggprojekten är också av många olika slag och kan hjälpa till med våra tjänster oavsett typen av byggnad och typen av byggprojekt.

  Läs mer
 • Har du ett byggprojekt i Stockholm och behöver en kontrollansvarig?

  De flesta byggen, rivningar eller markåtgärder som kräver bygglov måste ha en certifierad kontrollansvarig, KA. På Svea Ingenjörsbyrå i Stockholm har vi certifiering K, dvs behörighet att ta uppdrag som kontrollansvarig på komplexa byggprojekt.

  Läs mer