Vi hjälper dig med bygglovsritningar

Vi är nu inne i slutet av februari och våren, och även slutligen sommaren, närmar sig med stora steg. Om du har tänkt att bygga om eller bygga nytt framöver är det dags att höra av dig till oss på Svea Ingenjörsbyrå i Stockholm för dina bygglovsritningar.

 

Läs mer också här om våra tjänster inom bygglovsritningar

Kompletta bygglovsritningar

I samband med att man ska utföra någon typ av byggprojekt i Stockholm, och resten av landet, kan det vara så att man behöver bygglov. Vid ansökan av bygglov behövs ritningar över det tänkta projektet och dessa bygglovsritningar kan vi alltså hjälpa dig med oavsett om det gäller nybyggnation eller en om- eller tillbyggnad på en fastighet.

När du vänder dig till oss för att få hjälp med dina bygglovsritningar så börjar vi med att ta ett första möte där vi pratar om ditt projekt och du ger oss det material som du har. Det kan exempelvis vara skisser och bilder. Vi tar sedan fram dina bygglovsritningar.

Bland annat kan vi erbjuda våra kunder kompletta ritningspaket. Ett sådant paket med bygglovsritningar innehåller bland annat ritning över fasaden, planritning och sektionsritning och andra typer av ritningar som du kan tänkas behöva till ansökan av ditt bygglov.

Vi är även kontrollansvarig

I samband med byggprojekt som kräver bygglov kan sedan en kontrollansvarig behövas och även detta är något som vi kan bistå med till ditt byggprojekt. Vi är certifierad som kontrollansvarig. En kontrollansvarig ser till att ta fram en kontrollplan för projektet som sedan ska följas samt sköter dokumentation under projektets gång. Läs mer om hur arbetet som kontrollansvarig går till.

Bygglovsritningar i Stockholm

Hör gärna av dig till oss på Svea Ingenjörsbyrå för att veta mer om vad vi erbjuder inom bygglovsritningar eller kontrollansvarig till byggprojekt i Stockholm.

 

Nyhetsarkiv

 • Det här är en överlåtelsebesiktning

  I samband med att du ska köpa en villa i Stockholm, eller någon annanstans, har du själv en skyldighet att ta reda på vilket skick som huset är i. Detta görs med en så kallad överlåtelsebesiktning. Vi på Svea Ingenjörsbyrå hjälper dig gärna med besiktningen inför ditt husköp.

  Läs mer
 • Vi hjälper dig med bygglovsritningar

  Vi är nu inne i slutet av februari och våren, och även slutligen sommaren, närmar sig med stora steg. Om du har tänkt att bygga om eller bygga nytt framöver är det dags att höra av dig till oss på Svea Ingenjörsbyrå i Stockholm för dina bygglovsritningar.

  Läs mer
 • Bra att boka in vårens byggprojekt i god tid

  Vi är nu inne i det nya året och om du har tänkt att utföra ett byggprojekt i Stockholmsområdet i vår kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka in de tjänster som du behöver till projektet. Vi hjälper dig med allt från konstruktionsritningar, bygglovsritningar och besiktningar till agerande av kontrollansvarig och byggrådgivning.

  Läs mer
 • Underlätta det nya årets byggprojekt med byggrådgivning

  Svea Ingenjörsbyrå erbjuder en rad typer av tjänster vid byggprojekt runt om i Stockholm. Ska du påbörja ett byggprojekt efter nyår? Något som i sådana fall kan underlätta är att ta del av vår byggrådgivning.

  Läs mer
 • Svea Ingenjörsbyrå söker byggnadskonstruktör

  På Svea Ingenjörsbyrå arbetar medarbetare med gedigen kompetens och kunskaper inom skilda områden. Tillsammans erbjuder vi en rad tjänster till byggprojekt av olika slag runt om i Stockholm. Just nu söker vi en ny byggnadskonstruktör till vårt team.

  Läs mer