svea ingenjörsbyrå

Har du ett byggprojekt i Stockholm och behöver en kontrollansvarig?

De flesta byggen, rivningar eller markåtgärder som kräver bygglov måste ha en certifierad kontrollansvarig, KA. På Svea Ingenjörsbyrå i Stockholm har vi certifiering K, dvs behörighet att ta uppdrag som kontrollansvarig på komplexa byggprojekt.

Vår kärnverksamhet som byggnadsingenjörer är stöd i olika byggprojekt och t.ex. uppdrag som Kontrollansvarig.

En kontrollansvarig är en oberoende konsult som säkrar att kontroller som ska utföras som kvalitetssäkring verkligen utförs med den noggrannhet som projektet kräver. Den kontrollansvarige är också den som upprättar en kontrollplan som ska godkännas av Kommunens byggnadsinspektör. Detta görs vanligen vid det tekniska samrådet och det är då man får startbesked att kunna börja byggprojektet.

När sedan bygget är klart ska alla egen kontroller vara klara och inlämnade till den Kontrollansvarige så bekräftar att genom att skicka in en komplett kontrollplan till Kommun och efter det får man ok att börja använda byggnaden eller vad det nu är som projektet avsett.

Behöver du en kontrollansvarig i Stockholm till ditt byggprojekt har du kommit rätt!

happy family

Bonava

Samarbetspartners Bonava har nära 90 års erfarenhet inom bostadsutveckling och skapar moderna, ljusa och välplanerade

Läs mer »

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com