Detta är Svea Ingenjörsbyrå

Svea Ingenjörsbyrå AB är ett expansivt konsultföretag med stor erfarenhet och bred kompentens. Vi hjälper våra kunder med allt från nybyggnation av villor till projektering, beräkning, kontrollansvar och besiktning av flerbostadshus och anläggningsprojekt. Vi tar oss an projekt från idéfas till relationshandlingar, där inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Vi utför alla våra uppdrag – i Stockholm, Uppsala och Västerås med omnejd. 

Kunden kommer först

Vi lägger stor vikt vid att sätta oss in i kundens situation för att därefter kunna anpassa lösningarna på ett optimalt sätt. Våra projektgrupper är flexibla och anpassas efter uppdragen. Vi tar gärna ett totalansvar i projekten, men arbetar även som en del i beställarens egen organisation. Uppdragen varierar i storlek, från bostäder och kontor till komplicerade processbyggnader – både i Sverige och utomlands.

Våra medarbetare värderas högt

Vår främsta resurs är våra medarbetare. Personalomsättningen är låg vilket ger en uppskattad kontinuitet i kontakterna med våra kunder. Det är något som är positivt för både dem och för oss som företag eftersom det skapar trygghet för alla parter.

Allt större krav på bygg- och VVS-konstruktioner kräver kompetenta och erfarna medarbetare, som följer den tekniska utvecklingen. Det är något som vi anser är väldigt viktigt. Därför satsar vi mycket på att alla våra medarbetare kontinuerligt vidareutbildar sig inom sina respektive kompetensområden så att de alltid har kunskapen att ta hand om kundernas behov på bästa sätt. Genom både interna och externa utbildningar ser vi till att hålla kunskapsnivån på topp. Vi ser vår storlek och flexibilitet som nyckel till vår framgång och att arbeta nära våra kunder är en självklarhet för oss.

Vision och mål

Vårt mål är att alltid sätta kunden i fokus med ett löfte om att förenkla deras projekt. Vi tror på samarbete och att lära av varandra, därför arbetar vi även gruppvis och utvecklas tillsammans. När så behövs utnyttjar vi vårt omfattande nätverk av samarbetspartners. De arbetar efter samma policy som vi så kan känna att du är i trygga händer.

Boka in ett möte

Vill du bli kontaktad av oss via
telefon eller E-post?

Ange din kontaktinformation i formuläret så kontaktar vi dig

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com