Vi utför entreprenadbesiktning i Stockholm!

Står ni i startgropen till ett byggprojekt eller har ni påbörjat en byggprocess och är i behov av en entreprenadbesiktning i Stockholm, Uppsala, Västerås Eskilstuna ,med omnejd? Vi på Svea ingenjörsbyrå har många års erfarenhet och kompetens inom byggbranschen och erbjuder ett helhetstänk som gör våra kunder nöjda. Oavsett i vilket stadie av byggprocessen ni befinner er så är ni varmt välkomna att höra av er. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss! 

Vad är en entreprenadbesiktning?

Entreprenadbesiktning är ett samlingsnamn för flera olika besiktningar beroende på var i byggprocessen man befinner sig. I stora byggprojekt behövs oftast flera besiktningar göras under byggets gång för att säkerställa ett optimalt slutresultat. Exempel på entreprenadbesiktningar som kan ske under byggnationens gång är förbesiktning, kontrollbesiktning, slutbesiktning och efterbesiktning. Vilken eller vilka entreprenadbesiktningar man bör genomföra beror helt på projektet storlek. Genom att anlita en besiktningsman kan du som beställare känna dig säker genom hela processen. Under en entreprenadbesiktning säkerställer vår besiktningsman att byggnationen följer kontraktet, samt följer rådande branschregler och krav.

·        Förbesiktning – Genomförs då vissa delar under byggprocessen kommer att vara dolda eller svåra att bedöma när bygget har fortskridit.

·   Kontrollbesiktning – För att minimera uppkomsten av fel och brister kan en kontrollbesiktning genomföras löpande under byggprocessen.

· Slutbesiktning – Som det låter så utförs en slutbesiktning i slutet av byggprocessen innan entreprenaden lämnas över till beställaren.

· Efterbesiktning – Om något fel har upptäckts under byggprocessen och detta har åtgärdats kan en efterbesiktning vara aktuell för att säkerställa åtgärden.

Entreprenadbesiktning är för dig som är mån om ditt byggprojekt!

Under stora projekt är det lätt att saker faller mellan stolarna! Många partner är inkopplade i byggnationen och för dig som beställare kan det vara svårt att hålla koll på allt som sker samtidigt. För att garantera att projektet håller hög kvalité är det en god idé att genomföra en entreprenadbesiktning, i synnerlighet om entreprenaden utförs av en tredje part. Genom att ta hjälp av oss erbjuder vi dig som kund trygghet under hela ditt projekt. Under en entreprenadbesiktning i Stockholm säkerställer vi att du som beställare får vad du har beställt. Vi studera så att arbetet är utfört korrekt och följer dess lagar och regler som styr en byggnation. Genom att utföra en entreprenadbesiktning kan man i tid upptäcka fel och brister i bygget och kan direkt koppla vidare till ansvarig part. Efter besiktningen får du som beställare ett protokoll som visar vad entreprenaden eventuellt behöver åtgärda för att kunna gå vidare eller avsluta projektet.

Boka in ett möte

Vill du bli kontaktad av oss via
telefon eller E-post?

Ange din kontaktinformation i formuläret så kontaktar vi dig

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com