Byggrådgivning i Stockholm - din väg till rätt beslut!

Det kan vara en komplicerad och lång process att låta bygga något nytt eller att renovera en existerande byggnad. Det är många faktorer som är med i processen, allt från arkitektur och design till regler och förskrifter. Det är nästintill omöjligt för dig att hålla koll på allt det här och därför är experthjälp ett bra sätt att förenkla arbetet. När du nu har bestämt dig för att bygga eller renovera hjälper vi dig att hitta rätt produkter i rätt mängd för ditt projekt. Eftersom vi har många års erfarenhet så har vi samlat på oss en mängd bra idéer och även stor kunskap som kommer att vara en stor fördel för dig som kund. Att ge dig god hjälp och service är något som vi värdesätter mycket och som är en viktig del av vår verksamhet. Du ska alltid känna dig trygg i varje steg av processen och känna att allt blir som du vill och som du har tänkt dig.

Byggrådgivning, Upphandling & Anbudsutvärdering

Varje projekt är unikt eftersom dina behov och önskemål är individuella och alla gånger beroende på platsen du ska bygga på eller hur existerande byggnad ser ut. Dessa faktorer påverkar naturligtvis arbetsordningen och sättet som vi administrerar processen på. I vårt företag har vi genom tid finslipat vår förmåga att kombinera teknisk kompetens och praktisk erfarenhet vilket gör att vi kan ge dig en skräddarsydd lösning för just ditt projekt. Ditt projekt genomgår olika skeden och för alla dessa skapas det kalkyler och kostnadsuppskattningar. Då menar vi till exempel byggdelskalkyler, produktionskalkyler och olika alternativutredningar. Förutsättningar för framgångsrika projekt är bra och väl genomgångna produktkalkyler. Vi arbetar alltid kontinuerligt med att kolla över kalkyler och se att de stämmer överens med verkligheten och informerar dig om varje steg i arbetet.

Boka in ett möte

Vill du bli kontaktad av oss via
telefon eller E-post?

Ange din kontaktinformation i formuläret så kontaktar vi dig

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com