Bygglovsritningar & arkitektritningar i Stockholm

Det första steget med att komma igång med ett byggprojekt är att ansöka om bygglov hos kommunen. Till denna ansökan krävs det bygglovsritningar. Vi på Svea upprättar korrekta plan-, fasad- och sektionsritningar, information om material, översiktskarta över tomten med det tänkta huset. Dessa ritningar levereras i pappersutskrifter i A3 (3 ex av varje) samt i pdf och dwg-format per epost.

Du förser oss med dina skisser, visioner och eventuellt bilder, och sedan omvandlar vi allt detta till snygga och begripliga ritningar som blir grunden för ditt nya projekt. Vi upprättar bygglovsritningar till projekt som:

 • Nybyggnad
 • Attefall / uterum
 • Tillbyggnad / ombyggnad 

Arkitektritning

En ny- eller ombyggnation innebär ofta ett omfattande projekt, och ett utav de första stegen är att ta fram en arkitektritning, eller A-ritning som det också heter. Arkitektritningen ska illustrera hur byggnaden kommer att se ut efter ombyggnationen, samt visa storlek och måttsättning för enklare detaljer. Arkitektritningen kan dock variera vad gäller olika detaljer, som till exempel planer, fasader och sektioner beroende på var i projekteringen ritningen presenteras. 

Vi förenklar ditt byggprojekt

Arkitektritningar är nödvändigt oavsett för vilket typ av bygglov eller bygganmälan ska göras. Vi på Svea Ingenjörsbyrå tar oss an våra projekt från idéfas till relationshandlingar, och att arbeta nära kunden i samtliga skeden är en självklarhet för oss. Vårt mål är ett löfte om att förenkla ditt byggprojekt, därför är vi noga med att involvera dig som kund genom att under hela processen. Därför arbetas arkitektritningar och andra viktiga bygglovshandlingar igenom tillsammans med dig som kund utifrån dina egna krav och önskemål.

Vi på Svea Ingenjörsbyrå tar oss an alla projekt som krävs vid en bygganmälan eller bygglov. Vi tror på samarbete och att utvecklas av varandra, därför jobbar våra ingenjörer och projektledare nära varandra vilket ger möjligheten för en god kommunikation mellan kund och inblandade parter.

Har du några frågor? Kontakta oss så berättar vi mer!

Boka in ett möte

Vill du bli kontaktad av oss via
telefon eller E-post?

Ange din kontaktinformation i formuläret så kontaktar vi dig

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com