svea ingenjörsbyrå

Svea Ingenjörsbyrå är delaktiga i många slags byggprojekt

Vi på Svea Ingenjörsbyrå erbjuder en rad tjänster vid byggnationer runt om i Stockholmsområdet. Byggprojekten är också av många olika slag och kan hjälpa till med våra tjänster oavsett typen av byggnad och typen av byggprojekt.

SKILDA TYPER AV PROJEKT OCH BYGGNADER BLAND VÅRA REFERENSER

Vi på Svea Ingenjörsbyrå är en byrå som hjälper våra kunder runt om i Stockholm med en rad byggrelaterade tjänster. Vi utför allt från konstruktionsritningar och bygglovsritningar till att vara kontrollansvarig och utföra överlåtelsebesiktningar där vi i samband med köp av en fastighet går igenom byggnaden och tar reda på vilket skick den är i.

Utöver de ovan nämnda tjänsterna så erbjuder vi även byggrådgivning. Att bygga nytt eller utföra en renovering kan vara komplicerat ur flera aspekter och av den anledningen kan det vara bra att ha någon att ta hjälp av. I samband med byggrådgivningen tar vi hand om och administrerar processen utifrån behoven i ditt projekt.

Vi erbjuder våra tjänster både privat och på beställning av företag. Detta gör att typerna av byggprojekt och byggnader skiljer sig åt. Bland våra referenser finns bland annat flerbostadshus, som lägenhetshus, där vi agerat kontrollansvarig stått för konstruktionshandlingar och annat. Bland våra tidigare uppdrag finns även privata villor samt offentliga byggnader och anläggningar med allt från skolor till kyrkor.

KONSTRUKTIONSRITNING, KONTROLLANSVARIG OCH ANNAT I STOCKHOLM

Det finns alltså många typer av byggprojekt där det kan bli aktuellt att anlita en kunnig ingenjörsbyrå och byggnaderna som vi arbetar med skiljer sig mycket åt. Du är välkommen att kontakta oss för att veta mer om våra tjänster och typer av projekt som vi är inblandade i.

Läs även gärna mer om vad Svea Ingenjörsbyrå kan hjälpa till med och se typen av projekt som vi är involverade i på sidan våra referenser

happy family

Bonava

Samarbetspartners Bonava har nära 90 års erfarenhet inom bostadsutveckling och skapar moderna, ljusa och välplanerade

Läs mer »

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com