byggprojekt

Bra att boka byggprojektet i god tid

Vi är nu inne i det nya året och om du har tänkt att utföra ett byggprojekt i Stockholmsområdet i vår kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka in de tjänster som du behöver till projektet. Vi hjälper dig med allt från konstruktionsritningar, bygglovsritningar och besiktningar till agerande av kontrollansvarig och byggrådgivning.

BRED KOMPETENS HOS DIN INGENJÖRSBYRÅ I STOCKHOLM

När våren kommer med ett finare väder kan det vara en fördel att utföra någon typ av byggprojekt. För att få den hjälp som man vill ha vid det tillfälle som man har tänkt sig kan det vara bra att anlita de firmor som man behöver anlita i god tid.

Bland de tjänster som Svea Ingenjörsbyrå erbjuder våra kunder runt om i Stockholmsområdet finns alltså både konstruktionsritningar och bygglovsritningar inför att du ska söka bygglov för din byggnation. I samband med framtagning av konstruktionsritning hjälper vi även till med konstruktionsberäkningar som visar på tillräcklig stabilitet och bärighet i det som ska byggas.

Vi kan också hjälpa dig med en besiktning inför att du ska köpa en byggnad för att se över vilket skick som fastigheten är i. Vid byggprojekt agerar vi även som certifierad kontrollansvarig, och tar fram en plan som ser till att viktiga lagar och krav följs under projektets gång, eller så är vi rådgivare under projektets gång.

KONTAKTA SVEA INGENJÖRSBYRÅ I STOCKHOLM

Kontakta gärna oss på Svea Ingenjörsbyrå i Stockholm, oavsett om du är i behov av någon typ av ritningar till byggprojekt, en överlåtelsebesiktning eller något annat. Hör av dig så berättar vi mer om våra tjänster och om vad vi kan bistå dig med till vårens byggprojekt.

happy family

Bonava

Samarbetspartners Bonava har nära 90 års erfarenhet inom bostadsutveckling och skapar moderna, ljusa och välplanerade

Läs mer »

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com