svea ingenjörsbyrå

Vi har miljö- och kvalitetspolicy

Att som företag värna om att ta ansvar är viktigt och för att kunna se till så att vi tar ett ansvar inför vår jord och miljön i vårt arbete och även utför ett så bra arbete som möjligt jobbar vi efter en miljöpolicy och en kvalitetspolicy.

ANSVAR INFÖR VÅR NATUR OCH KUNDERNA

Både som privatperson och som företag finns det saker som kan göras för att man ska vara skonsam mot miljön och naturen. Miljön påverkas av det som händer och sker i vårt samhälle.

Vi har därför tagit fram en miljöpolicy som säger att en medvetenhet om miljön ska vara en del av det arbete som vi utför oavsett vilken storlek som det specifika jobbet har. Vi har även bestämt att vår ambition är att gå framåt och vid sådana tillfällen då det är möjligt utveckla vårt arbete i en riktning som ger så liten miljöpåverkan som är möjligt.

Kvalitetspolicyn handlar istället om att vi ser till att det arbete som vi gör håller den kvalitet som vi vill att det ska hålla. Vi har listor som följs under arbetets gång så att alla vet vad som ska göras i vilket steg i processen.

FÖRDELAR MED MILJÖ- OCH KVALITETSPOLICY

Att ha den här typen av policys har flera fördelar. Vårt mål är att få nöjda kunder och även bidra till en hållbar miljö och den här typen av policys är en del av det arbetet. Skrivna policys inom ett företag ger även trygghet till dem som arbetar. De som arbetar har en process, exempelvis med checklistor, att följa i sitt arbete.

Att vara miljömedveten är idag viktigt och något som många är måna om. Med en miljöpolicy kan även kunderna på det viset känna sig tillfreds med det företag som de samarbetar med.

happy family

Bonava

Samarbetspartners Bonava har nära 90 års erfarenhet inom bostadsutveckling och skapar moderna, ljusa och välplanerade

Läs mer »

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com