Vi hjälper dig med bygglovsritningar

Vi är nu inne i slutet av februari och våren, och även slutligen sommaren, närmar sig med stora steg. Om du har tänkt att bygga om eller bygga nytt framöver är det dags att höra av dig till oss på Svea Ingenjörsbyrå i Stockholm för dina bygglovsritningar.

KOMPLETTA BYGGLOVSRITNINGAR

I samband med att man ska utföra någon typ av byggprojekt i Stockholm, och resten av landet, kan det vara så att man behöver bygglov. Vid ansökan av bygglov behövs ritningar över det tänkta projektet och dessa bygglovsritningar kan vi alltså hjälpa dig med oavsett om det gäller nybyggnation eller en om- eller tillbyggnad på en fastighet.

När du vänder dig till oss för att få hjälp med dina bygglovsritningar så börjar vi med att ta ett första möte där vi pratar om ditt projekt och du ger oss det material som du har. Det kan exempelvis vara skisser och bilder. Vi tar sedan fram dina bygglovsritningar.

Bland annat kan vi erbjuda våra kunder kompletta ritningspaket. Ett sådant paket med bygglovsritningar innehåller bland annat ritning över fasaden, planritning och sektionsritning och andra typer av ritningar som du kan tänkas behöva till ansökan av ditt bygglov.

VI ÄR ÄVEN KONTROLLANSVARIG

I samband med byggprojekt som kräver bygglov kan sedan en kontrollansvarig behövas och även detta är något som vi kan bistå med till ditt byggprojekt. Vi är certifierad som kontrollansvarig. En kontrollansvarig ser till att ta fram en kontrollplan för projektet som sedan ska följas samt sköter dokumentation under projektets gång. Läs mer om hur arbetet som kontrollansvarig går till.

BYGGLOVSRITNINGAR I STOCKHOLM

Hör gärna av dig till oss på Svea Ingenjörsbyrå för att veta mer om vad vi erbjuder inom bygglovsritningar eller kontrollansvarig till byggprojekt i Stockholm.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com