konstruktionsritning

Ska du bygga nytt? Vi utför dina konstruktionsritningar i sommar!

Vi är nu inne i juni månad vilket innebär att sommaren officiellt är här! Det innebär att många väljer att starta igång nya sommarprojekt som till exempel att bygga nytt. För att göra detta behöver man korrekta ritningar som behövs vid ansökan om bygglov. Vi på Svea Ingenjörsbyrå hjälper dig att ta fram konstruktionsritningar för ditt nästa byggprojekt!

Därför behövs konstruktionsritningar

Konstruktionsritningar behövs när du söker bygglov eller när du ska söka om en bygganmälan. Under projekteringen förekommer det ibland krav på att kunna presentera konstruktionsritningar för att säkerställa att utformningen går att genomföra utan att försvåra eller fördyra byggnationen allt för mycket. Det här förfarandet kan både spara dig tid och pengar eftersom vi genom dessa beräkningar hittar den ultimata lösningen för just ditt projekt. Konstruktionsberäkningar innefattar bland annat storlek, höjd och areal på huset innan de kan bevilja bygglov.

Läs mer om vår tjänst konstruktionsberäkningar

Vilka konstruktionsritningar behövs?

När det gäller mindre projekt som en till- eller ombyggnation är det endast de nya byggnadsdelarna som behöver ha utformade konstruktionsberäkningar. Anslutningar och förankringar mellan nya och befintliga byggnadsdelar behöver också konstruktionsritningar. När det gäller de allra minsta projekt krävs inga konstruktionsritningar utan endast en teknisk beskrivning och sedan relationshandlingar på hur utförandet faktiskt blev.

Vid nybyggnation av större projekt, så som en villa eller garage krävs det mer omfattande konstruktionsritningar. Vi på Svea Ingenjörsbyrå finns här för att hitta den ultimata lösningen för just ditt projekt.

Kontakta oss för hjälp med konstruktionsritningar

Ska du bygga nytt och behöver hjälp att ta fram konstruktionsberäkningar? Vi på Svea Ingenjörsbyrå hjälper dig för att säkerställa bärighet och stabiliteten för en byggnad eller byggnadsdelar krävs det därför dimensionering och utformning. Vi utför konstruktionsberäkningar för både ombyggnationer, tillbyggnationer och nybyggnationer under olika stadier i byggprocessen. Kontakta oss idag om du har frågor eller vill ha hjälp med konstruktionsritningar!

happy family

Bonava

Samarbetspartners Bonava har nära 90 års erfarenhet inom bostadsutveckling och skapar moderna, ljusa och välplanerade

Läs mer »

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com